aanleg kunstgrasvelden officieel van start

Op sportpark De Arkelkuip aan de Jan van Arkelstraat in Raalte, nam Blijdenstein plaats achter het stuur van een grote graafmachine. Hoewel er al een flinke afgraving op het hoofdveld van SV Raalte aan vooraf was gegaan, mocht zij symbolisch de eerste bak met afgegraven grond wegscheppen.

Het hoofdveld van de plaatselijke SV is één van de vier velden in de gemeente Raalte die op de schop gaan voor de aanleg van kunstgras. In de zomer van 2009 worden ook twee velden bij Rohda Raalte voorzien van kunstgras. Het vierde veld dat het echte gras verruilt voor kunstgras, ligt in Heino. Op sportpark De Kampen wordt volgende zomer het hoofdveld aangepast. Heino heeft op het moment al de beschikking over één kunstgrasveld, dat voor zowel wedstrijden als training wordt gebruikt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.