Home / archiefcentraal / aanleg kunstgrasvelden officieel van start

aanleg kunstgrasvelden officieel van start

Op sportpark De Arkelkuip aan de Jan van Arkelstraat in Raalte, nam Blijdenstein plaats achter het stuur van een grote graafmachine. Hoewel er al een flinke afgraving op het hoofdveld van SV Raalte aan vooraf was gegaan, mocht zij symbolisch de eerste bak met afgegraven grond wegscheppen.

Het hoofdveld van de plaatselijke SV is één van de vier velden in de gemeente Raalte die op de schop gaan voor de aanleg van kunstgras. In de zomer van 2009 worden ook twee velden bij Rohda Raalte voorzien van kunstgras. Het vierde veld dat het echte gras verruilt voor kunstgras, ligt in Heino. Op sportpark De Kampen wordt volgende zomer het hoofdveld aangepast. Heino heeft op het moment al de beschikking over één kunstgrasveld, dat voor zowel wedstrijden als training wordt gebruikt.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.