zwollenaar voor het laatst gezien in raalte

De 34-jarige Zwollenaar, Albert Jan Lenderink, is sinds dinsdag 19 mei vermist. Hij vertrok ’s ochtends vanuit zijn woonplaats in de richting van Raalte. Lenderink werd op dinsdagochtend rond 09.00 uur nog gezien in Raalte. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de Zwollenaar en is er geen contact meer met hem geweest.

Het signalement van Lenderink luidt als volgt: Normaal postuur, 1.75 à 1.80 meter lang, kaal hoofd. Hij draagt een zwart-wit gestreept vest. De politie is op zoek naar getuigen die de man mogelijk gezien hebben in de afgelopen periode. Ook komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk over informatie beschikken die tot de verblijfplaats van Lenderink kan leiden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.