zesde pomp cup heino in pinksterweekend

VV Heino houdt op zaterdag 30 en zondag 31 mei voor de zesde keer het Pomp Cup-toernooi. Dit internationale voetbaltoernooi vindt plaats op sportpark De Kampen in Heino. Het jeugdtoernooi telt zo’n veertig deelnemende teams uit landen als Nederland, Duitsland, Denemarken en België.

Het doel van het toernooi is het samenbrengen van jongeren uit verschillende culturen. Er wordt dan ook ruim aandacht besteed aan het mixen van de culturen, onder andere tijdens de spectaculaire opening op de zaterdag. Hierbij worden de vlaggen van alle landen gehesen en de volksliederen gespeeld. Ook wordt er op de zaterdagavond een groot feest georganiseerd, waarbij de jongeren elkaar ook buiten de velden leren kennen.

De jongens en meisjes verblijven op Summercamp Heino. Ook zal de Pomp Cup dit jaar aandacht schenken aan het 40-jarig bestaan van VV Heino. De deelnemende teams is gevraagd om een originele openingsact te bedenken met betrekking tot het 40-jarig bestaan van VV Heino. De teams kunnen hiermee een prijs winnen en er worden dan ook speciale dingen verwacht.

Aanvang is beide dagen om 8.30 uur en de wedstrijden zullen rond 17.00 uur ten einde lopen. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 30 mei van 12.25 tot 13.05 uur. De finales beginnen zondagmiddag om 14.00 uur en de prijsuitreiking staat gepland om 17.00 uur. Meer info over het toernooi kun je vinden op de site staging2.pompcupheino.com. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.