win twee gratis kaarten voor dauwpop 09

Ilse DeLange, De Staat, Novastar, Deathstars, Guus Meeuwis, Biohazard, Miss Montreal, Milow, Jeugd van Tegenwoordig, Giel Beelen, The Subs, Goose, The Subs, Shameboy, Anti-Flag en nog veel meer. Het is een kleine greep uit de line-up van Dauwpop, dat op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) weer plaatsvindt in Hellendoorn. Natuurlijk kan jij daar weer de hele dag bij aanwezig zijn, gratis. Salland Centraal geeft drie keer twee kaarten weg.

Organisator EV’hands heeft ook dit jaar weer vier podia gepland voor één van de leukste festivals in Oost en Noord Nederland. De ‘Mainstage’ is er weer voor de grote namen, de ‘Surprise stage’ met de alternatieve en hardere acts. Ook het steeds populairder wordende ‘Enge Bos podium’ en de ‘Dance Arena’ zijn niet meer weg te denken. Op Dauwpop krijg je meer dan 25 acts, dus een complete dag vol bands, gekkigheid, theater en gezelligheid.

Daar wil jij toch bij zijn? Dat kan via Salland Centraal. Samen met EV’hands Concerts geven wij op drie keer twee vrijkaarten weg voor Dauwpop 2009. Daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Wil jij in aanmerking komen voor twee entreebewijzen, geef dan antwoord op een simpele vraag: Hoe heet de nieuwste single van hoofdact Guus Meeuwis?

Klik hier om de Dauwpop ’09-vraag direct te openen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.