wedstrijd van de week stevo wijhe 92

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Hermien Brinkman. Zij voorspelde als enige het 3-3 gelijke spel tussen Rohda en Germania juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is het treffen tussen Stevo en Wijhe ’92, als finale van de nacompetitie om een plek in de eerste klasse. De ploegen kwamen elkaar ook in de reguliere competitie al twee keer tegen. Beide keren ging de thuisploeg met een 2-1 overwinning aan de haal. Het duel – dat maandag in Nijverdal (De Zweef) wordt gespeeld – belooft dus spannend te worden, want Stevo en Wijhe zijn enorm aan elkaar gewaagd. Promoveren de Wijhenaren naar de eerste klasse, of zegevieren de heren uit Geesteren? Wat wordt de uitslag?

iconStevoWijhe ’92icon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Stevo en Wijhe ’92. De uitslag na [u]negentig minuten[/u] is geldig. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot maandag 1 juni 14.00 uur zijn geldig!