wedstrijd van de week sdouc wijhe 92

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week kende helaas geen winnaar. Hoewel enkele deelnemers wel erg dichtbij zaten, voorspelde niemand de 2-6 winst van Heeten bij Overwetering juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen SDOUC uit Ulft en Wijhe ’92. Voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de nacompetitie, waarin ze beide strijden voor promotie naar de eerste klasse. Wijhe mag als winnaar van de eerste periode in de tweede klasse J deelnemen, terwijl SDOUC zich op basis van de eindstand in de tweede klasse I plaatste voor de nacompetitie. De beste ploeg over twee wedstrijden gaat door in de nacompetitie, de andere ploeg ligt eruit. Wat wordt de uitslag?

iconSDOUCWijhe ’92icon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen SDOUC en Wijhe ’92. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 10 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.