wedstrijd van de week rohda germania

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Thijs Lozeman. Hij voorspelde net als vijf anderen de 1-2 winst van Heeten bij Loenermark juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Rohda Raalte en Germania in de tweede ronde van de nacompetitie. Rohda strijdt in die nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse, terwijl de gasten uit Groesbeek degradatie uit diezelfde hoofdklasse proberen te voorkomen. De winnaar van dit tweeluik – Rohda moet donderdag al op bezoek bij Germania – plaatst zich voor een allesbeslissende finalewedstrijd tegen NEC of Erica. Promoveert Rohda naar de hoofdklasse? Wat wordt de uitslag?

iconRohda RaalteGermaniaicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Rohda en Germania. De uitslag na [u]negentig minuten[/u] is geldig. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 24 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.