wedstrijd van de week loenermark heeten

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Maikel Jansen of Lorkeers. Hij voorspelde net als Ben, Fred en Jorrit de 1-2 winst van Wijhe bij SDOUC juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Loenermark en Heeten, de tweede wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. Heeten mocht zich afgelopen zondag de winnaar noemen en verdedigt komend weekend een 3-2 voorsprong. Op zich heeft de ploeg van trainer Willem Balster zich dus een goede uitgangspositie verworven. Bij een 1-0 (of vergelijkbare) overwinning voor Loenermark staan beide ploegen weer gelijk en volgen direct strafschoppen. Heeten moet gelijkspelen of winnen om direct een ronde door te gaan. Wat wordt de uitslag?

iconLoenermarkHeetenicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Loenermark en Heeten. De uitslag na [u]negentig minuten[/u] is geldig. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 17 mei 14.30 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.