Home / archiefcentraal / wandelaars nieuw heeten zeer enthousiast

wandelaars nieuw heeten zeer enthousiast

Door het prachtige wandelweer was het op de openingsavond een drukte van belang bij de inschrijftafel. Maar liefst 283 wandelaars gingen uiteindelijk van start (zo’n vijftig meer dan vorig jaar). En iedereen was zeer enthousiast over de wandelroutes van vijf en tien kilometer. Er waren zelfs enkele groepen zo enthousiast dat ze al het zwerfafval dat ze tegen kwamen verzamelden en dit netjes op het sportpark afleverden, zodat het in de vuilniscontainer gedeponeerd kon worden.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.