Home / archiefcentraal / vrouw gewond bij aanrijding nieuw heeten

vrouw gewond bij aanrijding nieuw heeten

Bij een ongeval met twee auto’s op de kruising van de Holterweg met de Okkenbroekstraat bij Nieuw Heeten is zaterdagavond een 21-jarige vrouw uit Enschede gewond geraakt. Ze zat als passagier in één van de twee auto’s en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald.

Het ongeval kwam tot stand doordat een 30-jarige vrouw uit Zutphen wilde afslaan en daarbij geen voorrang verleende aan een haar tegemoetkomende auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Enschede. In de laatstgenoemde auto zat ook de 21-jarige vrouw uit Enschede. Zij werd uiteindelijk met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s werden afgesleept.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.