Home / archiefcentraal / vrije verkoop kaarten deventer schouwburg

vrije verkoop kaarten deventer schouwburg

Deventer Schouwburg start aankomend weekeinde met de vrije verkoop van kaarten voor voorstellingen in het nieuwe seizoen, zoals die van Frans Bauer, Guido Weijers en Acda & de Munnik. Abonnees van de schouwburg hebben afgelopen weken kaarten kunnen bestellen en ze vliegen werkelijk de deur uit, maar het is nog niet te laat. Lang niet alle voorstellingen uit het gevarieerde aanbod zijn uitverkocht. De vrije verkoop start zaterdag om 08.00 uur via internet, of om 10.00 uur via telefoon (0570-683500).

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.