voorrangsperiode hoftheater sluit op 8 juni

Daarna worden ook andere binnengekomen formulieren (voor alle voorstellingen) in willekeurige volgorde verwerkt. Op dinsdag 4 augustus zal de notaris loting toepassen op voorstellingen waar te veel vraag naar is. Daarna komt niemand meer in aanmerking voor uitverkochte voorstellingen.

HOFgenoot ben je al voor 25 euro per jaar. Daarvoor krijg je voorrang op het bestellen van kaarten tijdens de voorinschrijving voor twee personen. Ook krijg je speciale aanbiedingen per e-mail voor maximaal vier personen voor een voorstelling tegen sterk gereduceerd tarief. Ook krijg je een jaarlijkse uitnodiging voor maximaal vier personen voor een speciale feestelijke bijeenkomst.

Je kunt je als HOFgenoot aanmelden door dit aan te geven op het bestelformulier in het programmaboekje of via staging2.hoftheater.nl. Daar is het gehele programma te bekijken met foto’s en vaak zelfs met filmpjes. Het bestelformulier is daar ook te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.