Home / archiefcentraal / vooral lemelerveldse jeugd bij driedaagse

vooral lemelerveldse jeugd bij driedaagse

Net als de wandel4daagse in Heino is maandagavond ook de 33ste editie van de Lemelerveldse Avond Wandeldriedaagse goed van start gegaan. Met prima weersomstandigheden gingen circa 300 wandelaars op pad om hun afstand af te leggen.

Deelnemers konden kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. De meeste wandelaars, voornamelijk leerlingen van de Lemelerveldse basisscholen en hun begeleiders, kozen voor de route van vijf kilometer. De openingsavond ging de route richting De Nieuwe Landen en Dalmsholte. De organisatie hoopt voor het restant van de driedaagse op mooi weer en tevreden wandelaars.

De wandeldriedaagse heeft de woensdagavond als inhaalavond. Donderdagavond is de slotavond, de wandelaars zullen dan het laatste stuk vanaf Het Anker naar het sportpark worden begeleid door Polyhymnia.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.