voeten verwen dag bij elferink schoenen

Elferink Schoenen in Raalte houdt op zaterdag 30 mei weer een ‘Voeten-Verwen-Dag’. “Veel mensen krijgen, als het weer warmer wordt, meer last van hun voeten”, vertelt Niels Elferink van Elferink Schoenen. “Goed passende schoenen zijn dan essentieel! Maar heb jij wel eens een voetmassage gehad?”

Om de mensen dit te laten ervaren komen er komende zaterdag twee gediplomeerde pedicures naar de winkel die bezoekers, indien gewenst, een voetmassage geven. Uiteraard helemaal gratis! De pedicures zijn aanwezig van 12.00 tot 17.00 uur. Eén van die pedicures is Ineke van Uffelen, die al jaren als pedicure in dienst is bij de winkel van Elferink Schoenen in Raalte. Ineke: “Standaard krijgt iedereen die voor een pedicurebehandeling bij mij komt een voetmassage. Mensen zeggen vaak dat ze een compleet ander mens zijn als ze bij me van de stoel afkomen. En dat gevoel willen we nu aan iedereen geven!”

Tevens ontvangt elke klant bij aankoop van een paar schoenen ook nog een tube voetbalsem om thuis nog even na te genieten. Je voeten verwennen, is natuurlijk ook iedere dag lopen op de ideale schoen. Bij Elferink Schoenen vind je genoeg trendy schoenen om de voeten mee te verwennen. Zo is er een zeer uitgebreide collectie schoenen en sandalen van smal tot extra breed (met eventueel ook ruimte voor een individuele steunzool). “Uiteraard kun je zo’n Voeten-Verwen-Dag pas echt goed beleven als je het zelf hebt gevoeld. Daarom nodig ik graag iedereen uit om bij ons de voeten te laten verwennen.”, aldus Niels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.