Home / archiefcentraal / voetballers van overwetering b1 kampioen

voetballers van overwetering b1 kampioen

Het B1-voetbalteam van SC Overwetering is zaterdag kampioen geworden. Het feest was extra groot, omdat het liefst dertien jaar geleden was dat er een juniorenteam van Overwetering kampioen geworden was. Het kampioenschap werd binnengehaald door een 3-2 overwinning op de buren van Wesepe. De spanning zat er goed in bij de jongens, maar uiteindelijk wisten ze de drie punten binnen te slepen. Het team promoveert hiermee naar de eerste klasse.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.