vlieg met een paramotor tijdens elshoffeest

Luchtsport Centrum Overijssel en Paramotorschool Paratwente geven op zondag 14 juni tijdens het Elshoffeest een demonstratie vliegen met een paramotor. Maar het blijft niet bij een demo. Je kunt namelijk zelf ook meevliegen. De gehele dag staan ze voor je klaar om een vlucht te maken.

De paramotorsport is één van de goedkoopste en veiligste vormen van zelfstandig vliegen. Het is een pure en comfortabele manier van vliegen die je op de meeste plekken kunt uitoefenen, dus ook op het Elshoffeest. Laat je verrassen door het mooie landschap van boven en vlieg een keer mee. Kosten voor het meevliegen zijn 50 euro voor twintig minuten en 65 euro voor dertig minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.