vijftiende editie van dauwpop zeer geslaagd

Ruim 11.000 mensen hebben op Hemelvaartsdag een bezoek gebracht aan de vijftiende editie van Dauwpop in Hellendoorn. Daarmee kan het festival wederom een groot succes genoemd worden. Het mooie weer en het sterke programma zorgden ervoor dat het vanaf het begin al dringen was geblazen bij de entree en natuurlijk bij de muntverkoop. Maar eenmaal binnen en een goed plekje bij één van de podia bemachtigd, was het goed genieten.

Dauwpop, toch één van de grootste festivals van Overijssel, werd donderdag geopend op het Enge Bos podium door de band ‘Nou En’, winnaar van een wedstrijd op RTV Oost. Op de Dommelsch Mainstage werd het spits afgebeten door Miss Montreal. Daarna volgde een vol programma met onder andere Biohazard, Milow, Ilse DeLange en als afsluiter Guus Meeuwis. Op dat moment had iedereen zich al tegoed gedaan aan voldoende drank en voedsel, waarna iedereen tevreden huiswaarts kon keren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.