vijfhonderd man eet tegelijk haring in raalte

Vijfhonderd man die tegelijk een haring eet. Met die actie willen de Raalter ondernemers in het Guiness Book of Records komen. De recordpoging is op zaterdag 13 juni om 16.30 uur op De Plas. Wie mee wil doen moet daar naar toe komen. Na de recordpoging van het ROV, verzorgen zeemanskoren een gezamenlijk optreden.

Op 13 juni is de officiële start van het haringseizoen. Raalte haakt daarbij aan met het evenement ‘Goede Maatjes met Raalte’. Dat betekent vanaf 12.00 uur een voortdurend optreden van koren die langs de terrassen van Raalte dorp trekken. Om 10.30 uur komen die koren al samen op het terras van Hotel de Zwaan. Naar goed gebruik is zo’n ontmoeting altijd direct een gezellige muzikale happening, want binnenkomende koren dienen zich zingend aan en worden zingend ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.