Home / archiefcentraal / vat on wheels indrukwekkend en sfeervol

vat on wheels indrukwekkend en sfeervol

De in Welsum woonachtige Uitslag zou ’s middags jureren bij het motorstuntspektakel en aansluitend een optreden verzorgen met haar band Spinrock, maar door de gebeurtenissen in Apeldoorn zegde het CDA-Kamerlid af.

De organisatie had uiteraard volop begrip voor de annulering van de politicus, maar liet zich daar niet door uit het veld slaan. Ze kijkt terug op een fantastisch verlopen, uitverkocht evenement. Zowel coureurs als bezoekers toonden zich gedurende het evenement erg enthousiast en zorgden voor veel kabaal in de megagrote tent, omgedoopt tot Panorama-arena. De openingsact was fantastisch met alle ingrediënten die je verwacht bij een festival als deze: Rook, vuur, lichteffecten en harde opzwepende muziek.

Toch verliep niet alles even vlekkeloos in Nieuw Heeten. De organisatie had zich namelijk verkeken op de hoogte van de tent die nodig is om freestylers hun stunts te kunnen laten uitvoeren. Zo moest er nog wel een ‘vaargeul’ gegraven worden van 1,30 meter diep en vijftien meter lang. Dat gebeurde zondagochtend, toen de tent al op het evenemententerrein verrezen was. Daarna kende de organisatie geen problemen meer en kon ook zij genieten van de prachtige sfeer en indrukwekkende motorstunts.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.