vanvelzen naar feestweek lemelerveld

Roel van Velzen, bekend als VanVelzen, is de publiekstrekker tijdens de Feestweek Lemelerveld, dat dit jaar van 11 tot en met 15 augustus duurt. Daarmee wordt de traditie dat er tijdens het zomerfeest in Lemelerveld topartiesten op het podium staan in ere gehouden. De organisatie heeft VanVelzen weten te strikken voor een optreden op vrijdag, aanvang 22.00 uur. Wat de entree bedraagt en wanneer de voorverkoop start, is nog niet bekend.

VanVelzen is een opvallende verschijning. Met zijn anderhalve meter krijgt hij al snel alle ogen op zich gericht. Zodra hij begint te zingen, wil je niet meer stoppen met luisteren. Zijn eerste single ‘Baby get higher’ werd een regelrechte hit en ook zijn tweede single ‘Burn’ is welbekend. Voor de film Zomerhitte schreef en speelde hij de titelsong ‘When summer ends’. VanVelzens live performance is uniek. Hoewel klein van stuk, is VanVelzen met zijn stem en persoonlijkheid een grootheid die de bezoekers van het Sukerbietenland versteld zal doen staan.

Ook George Baker komt tijdens de feestweek naar Lemelerveld. Op dinsdag, na de voorlopig allerlaatste Dahliacorso, zal deze rasartiest natuurlijk ‘Una paloma blanca’ en al zijn bekende werk zingen in de feesttent. Op woensdag is er ‘Goud van Oud’ met de band Toni Macaroni, donderdag is gereserveerd voor boerenrock van Dé Normaal Coverband. Op vrijdagavond dus VanVelzen en op zaterdag de coverband Boulevard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.