tweetal al 25 jaar bij dameskoor lemelerveld

De huldiging vond ‘s avonds plaats aan het eind van de eucharistieviering, waarbij het dameskoor de zang verzorgde. Pastor Wenker toonde in zijn toespraak veel waardering voor de inzet van de jubilerende dames ten dienste van de liturgische vieringen.

Het koor levert met de verzorging van avondwakes, uitvaarten en veelal op zaterdagen een belangrijk aandeel aan de vieringen van de parochie Lemelerveld. Pastor Wenker speldde de jubilarissen, na voorlezing van een brief van de Nederlandse Sint Gregorius vereniging, de zilveren speld van die verniging op. Onder applaus van de kerkgangers ontvingen zij de bijbehorende oorkonde en bloemen. Tijdens een samenkomst in het parochiecentrum bood koor voorzitter Trees Masman de jubilarissen een attentie aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.