twee optredens voor piepjonge the muffties

De piepjonge Raalter band The Muffties is de komende weken hartstikke druk. Op zaterdag 23 mei is een optreden gepland bij Café Laurel’s, op zaterdag 30 mei staan de muzikanten bij Café De Gouverneur, beide in Raalte. De band speelt zomerse ‘feelgood rock’ en won op 3 mei de publieksprijs bij Taveerne Tivoli.

Naast eigen nummers speelt The Muffties bekende covers van Lenny Kravitz, Steppenwolf en Guns ‘n Roses, maar ook echte Nederlandstalige meezingers als Stil in mij van Van Dik Hout. Een muzikaal gevarieerd programma in twee van Raalter sfeervolste cafés. De optredens starten om 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.