Home / archiefcentraal / twee optredens voor piepjonge the muffties

twee optredens voor piepjonge the muffties

De piepjonge Raalter band The Muffties is de komende weken hartstikke druk. Op zaterdag 23 mei is een optreden gepland bij Café Laurel’s, op zaterdag 30 mei staan de muzikanten bij Café De Gouverneur, beide in Raalte. De band speelt zomerse ‘feelgood rock’ en won op 3 mei de publieksprijs bij Taveerne Tivoli.

Naast eigen nummers speelt The Muffties bekende covers van Lenny Kravitz, Steppenwolf en Guns ‘n Roses, maar ook echte Nederlandstalige meezingers als Stil in mij van Van Dik Hout. Een muzikaal gevarieerd programma in twee van Raalter sfeervolste cafés. De optredens starten om 22.00 uur.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.