twee grote discofeesten bij racketcentrum

In navolging van het groots georganiseerde nieuwjaarsfeest, volgen op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2009 een tweetal spectaculaire feesten bij Racketcentrum Ramele in Raalte. “Met de opgedane ervaring van toen, zullen we twee spectaculaire feesten voor wisselende doelgroepen organiseren”, aldus Robert Aalders, operationeel directeur van Rosec Security en één van de organisatoren. Ook het Racketcentrum Ramele is uiteraard bij de organisatie betrokken.

“Ramele Events wil zeker niet De Leeren Lampe kopiëren, maar heeft wel de intentie het succes en de gezelligheid van tijdens de hoogtijdagen te overtreffen en het uitgaansleven voor iedereen in Raalte positief te stimuleren”, aldus Aalders. “Feesten met een grotere capaciteit, met meerdere acts per avond, met meerdere topartiesten, met optimaal licht en geluid, met een enorm podium en met natuurlijk nog grotere bars en meer bezetting.”

Spetterend, spectaculair en ouderwets gezellig is in ieder geval Back to the Summer of ’89 op vrijdag 26 juni. De waanzinnig populaire band Santa Rosa, de Raalter band Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes en Just Like Robbie – de enige echte look alike van Robbie Williams – zullen die avond optreden. Ook komen een tweetal topartiesten, waarvoor de formaliteiten momenteel in een afrondend stadium zijn, naar Ramele. De gehele avond wordt gepresenteerd door onze DJ Bolinski.

‘Hurricane – Slowly move to the harder style’ wordt op zaterdag een absolute sensatie die alle zintuigen zal prikkelen. De komst van vijf zeer bekende DJ’s is zo goed als rond. Uit de Bring That Beat Back-organisatie uit Raalte, bekend van De Leeren Lampe, zullen Notorious en The Opponent hun opwachting maken. De avond wordt gehost door MC Tha Watcher en MC D (bekend van onder andere Masters of Hardcore en Shadowlands).

De voorverkoop voor beide avonden start begin juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.