twee gloednieuwe toyota iqs voor naviva

Naviva Kraamzorg Deventer, werkzaam in heel Overijssel, heeft nieuwe auto’s. Enkele weken geleden had Naviva al vier nieuwe Toyota IQ’s aangeschaft, maar vanwege de goede ervaringen zijn er daar nog twee aan toegevoegd. Naviva kraamzorg streeft naar een meer milieubewuste beleidsvoering en daar past de Toyota IQ met een extreem lage CO2-uitstoot bij.

De auto’s worden in de regio Deventer en Hardenberg van Naviva ingezet om bij cliënten thuis de gehoortest af te nemen en als dat nodig is de hielprik uit te voeren. Geen cliënt hoeft daarvoor nog de deur uit. De medewerker van Naviva kraamzorg komt hiervoor bij iedereen thuis. Via moderne technieken wordt al in de eerste dagen op eenvoudige wijze vastgesteld of het gehoor van de baby in orde is. De cliënt krijgt ook direct de uitslag van de test te horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.