tuinland genomineerd voor beste leerbedrijf

Tuinland Zwolle is genomineerd voor de verkiezing tot ‘Beste Leerbedrijf 2009’ in de categorie Bloemenbranche. Bij Tuinland lopen tussen de tien en vijftien leerlingen stage van onder andere De Ambelt, Deltion, Landstede en Cibap. Met AOC De Groene Welle wordt er projectmatig samengewerkt, waarbij leerlingen in de praktijk les krijgen. Ook worden er werkzaamheden uitbesteed aan zorgboerderij Molenzicht als dagbesteding.

Ook zijn er bij Tuinland Zwolle werkervaringsplaatsen die worden ingevuld door jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt en die vaak met behulp van een coach een reguliere werkplek proberen te vinden. Het komt dan ook regelmatig voor dat een stagiair uiteindelijk door kan stromen naar een betaalde baan bij Tuinland. De verkiezing is in het leven geroepen Aequor in Ede. Daar vindt op 9 juni ook de prijsuitreiking plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.