Home / archiefcentraal / torben hansen na jaar al weer weg bij kwiek

torben hansen na jaar al weer weg bij kwiek

Torben Hansen van GIBO Groep Kwiek eindigt zijn activiteiten in Nederland als handbaltrainer. Recentelijk was zijn contract nog verlengd voor het seizoen 2009/2010. Kort daarop kreeg Hansen een lucratieve aanbieding van handbalclub Bjørna uit Noorwegen. Deze aanzienlijke positieverbetering is aanleiding geweest om hem niet aan zijn contract te houden.

Kwiek moet meteen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, omdat Hansen al na deze week zijn activiteiten bij de Raalter vereniging naast zich neerlegt. De Deense coach wist met Kwiek handhaving in de eredivisie te bewerkstelligen, na een wisselvallig seizoen. In de nacompetitie stond er echter geen maat op Kwiek, dat in feite makkelijk degradatie wist te voorkomen. De voorbereiding van de nieuwe competitie bij Kwiek zal door de zittende trainersstaf verzorgd worden, totdat de vervanging is ingevuld.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.