tien keer twee kaarten voor pinkster party

Zoals elk jaar wordt op de vooravond van Ribs&Blues de Raalter Pinkster Party gehouden op de Domineeskamp. Dit jaar dus op zaterdagavond 30 mei 2009. Een avond helemaal uit je bol gaan met de lekkerste muziek voor een schappelijke prijs. Want welk ander evenement kan zeggen dat het voor een tientje toppers als Alain Clark en Bertolf op het podium heeft? Salland Centraal mag weer gratis kaarten weggeven: Tien keer twee stuks.

Inderdaad, niemand minder dan de beste soul- en funkzanger van Nederland, Alain Clark, komt dit jaar naar de Raalter Pinkster Party. Misschien wordt het wel één van zijn laatste optredens hier in de buurt, want ook Duitsers, Britten en Italianen ontdekken deze immens populaire zanger, songwriter en producer. Clark is zo druk met optredens dat zijn live-CD, eind vorig jaar opgenomen in een stampvolle Heineken Music Hall, voorlopig nog niet afgemixt kan worden.

In het voorprogramma staat zaterdagavond één van de grootste muzikale beloftes van het land: Bertolf. Met de megahit ‘Another Day’ maakte deze Zwollenaar het afgelopen half jaar een definitief einde aan de omschrijving ‘ex-gitarist van Ilse DeLange’. Dankzij Giel Beelen, de verkiezing tot Serious Talent bij 3FM, optredens bij De Wereld Draait Door en optredens in het voorprogramma van Amy Macdonald wacht hem een grote toekomst.

Daar wil jij toch bij zijn? Dat kan via Salland Centraal. Kaarten voor de Raalter Pinkster Party kosten in de voorverkoop tien euro. Aan de kassa betaal je zaterdagavond 15 euro. Maar heb je helemaal geen zin om te betalen? Dan doe je mee met deze prijsvraag op Salland Centraal. In totaal geven we tien setjes kaarten weg. [url=http://prijsvraag.sallandcentraal.nl/prijsvraag_index.php?q=rpp09]Klik hier om de prijsvraag direct te openen[/url].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.