Home / archiefcentraal / tentfeest schoonheten als een tierelier

tentfeest schoonheten als een tierelier

“We zijn zeer voldaan, het liep als een tierelier.” Han van de Mars van de organisatie van het Tentfeest Schoonheten toont zich zeer tevreden over het verloop van het feest van afgelopen weekend. De zaterdagavond bracht zo’n 850 mensen op de been. “Het is en blijft toch een grote reünie”, reageert Van de Mars. Hij schat dat er op zondag zo’n achthonderd mensen een kijkje hebben genomen op het feestterrein. De vrijdagavond bracht 38 darters en zestig kruisjassers op de been.

Ook de steptoertochten waren een groot succes. Burgemeester Piet Zoon verrichte om 12.00 uur de opening van de eerste familiesteptocht. In totaal deden er ruim tweehonderd mensen mee aan de steptochten. “Het is werkelijk onvoorstelbaar”, reageert Van de Mars. “We zijn er nu zo’n twee jaar mee bezig, en ik vind het zelf inmiddels al weer tijd worden voor wat anders, maar sommige deelnemers vroegen na afloop al weer of ze zich in konden schrijven voor volgend jaar. Er waren ook vertegenwoordigers van de Nederlandse Autoped Federatie en die waren ook enorm enthousiast. We kregen van alle kanten complimenten. En weet je, alles zat ook mee. Ook het weer. In Heeten regende het, in Raalte regende het en bij ons bleef het, op wat motregen na, droog.”

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.