tennisjongens van ramele 1 grijpen de titel

Het jongensteam – met Janco Wolff, Leon en Maurice Brink en Ivan Jovanov – van Tennisvereniging Ramele Raalte (TRR) zijn woensdagmiddag in Hardenberg kampioen geworden van de KNLTB-competitie in de categorie tot en met 12 jaar.

Het team vertrok afgelopen woensdag rond 13.00 uur naar Hardenberg voor de laatste confrontatie van dit seizoen. Met prachtige weersomstandigheden streden de Raalter jongens voor wat ze waard waren, want ze wisten donders goed wat er op het spel stond. Na in totaal drie uur tennissen was het duidelijk, het feest kon beginnen. Trainer André Mekers kwam met een taart op de proppen en de ouders trakteerden de kampioenen op de terugweg met een bezoek aan de McDonald’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.