sven stegink wint lowrider fiets bij elferink

Elferink Schoenen heeft in de afgelopen periode een kleur- en knutselwedstrijd gehouden bij de vestigingen in Hattem, Kampen en Raalte. De kinderen die hieraan meededen, mochten een plaatje van een fiets zo mooi mogelijk versieren.

Vorige week vond in de Elferink-winkel in Raalte, onder grote belangstelling, de prijsuitreiking plaats. De hoofdprijs was een echte lowrider fiets. Deze ging naar Sven Stegink. De tweede prijs, een MP4-speler, ging naar Juliëtte Ras. Alle kinderen, die hebben meegedaan, kregen een cadeautje.

Elferink Schoenen heeft alle deelnemers een mailtje gestuurd. Niet iedereen kon echter op deze manier worden bereikt. Daarom zijn er nog deelnemers die geen cadeau hebben gehad. Die deelnemers worden van harte uitgenodigd om het alsnog in de winkel op te komen halen. De cadeautjes blijven klaar liggen tot 30 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.