Home / archiefcentraal / sv raalte f3 en d2 vieren samen feest

sv raalte f3 en d2 vieren samen feest

Het is de voetballers van zowel SV Raalte F3 als SV Raalte D2 gelukt om zaterdag op eigen veld kampioen te worden. De jonkies van F3 bleven ook op de laatste speeldag ongeslagen. Tegen Hulzense Boys werd het uiteindelijk 2-2. Voldoende voor de titel.

Terwijl het laatste fluitsignaal bij F3 al had geklonken, was de wedstrijd van D2 nog aan de gang. Maar spannend werd dat duel geen moment. De Raalter jongens wisten Broekland namelijk met maar liefst 10-2 te verslaan. Het feest na afloop was uitbundig. En er werd uiteraard veel gezongen. Onder andere samen met de jongens van F3, want iedereen mag weten wie de nieuwe kampioenen zijn!

Al wat langer geleden (zo’n twee weken terug) werd het achtste van SV Raalte kampioen. Het feest moet onmeunig wean ‘ewest. En de kampioenswedstrijd schijnt een heroïsche strijd te zijn geweest tegen Groen Wit. De tegenstander had namelijk maar één doel: Het kampioensfeest verpesten. Maar dat mislukte. Raalte won met 4-2.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.