Home / archiefcentraal / sv raalte b1 viert kampioenschap uitbundig

sv raalte b1 viert kampioenschap uitbundig

De voetballers van SV Raalte B1 zijn afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden van de vierde klasse B. Op de laatste speeldag werd op eigen veld korte metten gemaakt met Rohda Raalte B5. De wedstrijd eindigde met een stand van 7-1.

Na afloop van het duel tegen Rohda was de vreugde bij de ploeg van Bert Heusken en Tjalling Bos groot. De champagneflessen werden ontkurkt en er werd natuurlijk uitgebreid feest gevierd. SV Raalte B1 speelde in de voorjaarscompetitie alleen tegen OWIOS B2 met 5-5 gelijk. Alle andere ploegen kregen klop.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.