succesvolle duitse trip voor de pompedoers

Gezelligheidskoor De Pompedoers uit Heino is donderdagavond teruggekeerd uit het Duitse Hochsauerland. Daar was zij voor een achtdaagse concertreis, waarin uiteraard diverse optredens plaatsvonden. Twee, zoals men dat gewoon is bij de oosterburen, in de zonnige openlucht. Een optreden in een groot ziekenhuis, waar men van afdeling naar afdeling trok, maakte de meeste indruk. In Winterberg werd gezongen voor de gasten van een luxe resort.

Ook werd een verzorgingshuis en een verpleeghuis aangedaan. De acts van de Heinoërs sloegen geweldig aan bij de Duitsers. Tijdens enkele excursies traden ze, daar waar mogelijk, ook spontaan op. Dat is één van de sterke kanten van de groep en dit werd overal zeer op prijs gesteld. Na concerttrips naar Letland, Canada en Spanje was dit de alweer de vierde buitenlandse reis voor De Pompedoers. Verdere uitnodigingen liggen klaar en zelfs Nieuw Zeeland ligt in het verschiet.