stichting natuur anders zet wandeling uit

Stichting Natuur Anders zet voor zaterdag 9 mei een prachtige en afwisselende wandeling uit. Onderweg is er ruim aandacht voor bijzondere aspecten uit de natuur. Zo word je geattendeerd op speciale bomen en ontwikkelingen in het landschap. Verder is de kans groot dat je enkele fraaie vogels tegenkomt. Voor kinderen een ware ontdekkingstocht.

De wandeling start op zuivelboerderij ’n Aanvang in Lettele, waar dan ook de promokar van de Stichting Recreatie Deventer Buiten is te vinden, met informatie en allerlei wandel- en fietsroutes voor Salland. Bij ’n Aanvang kun je natuurlijk lekkere lokale producten proeven. Je kunt starten tussen 11.00 en 15.00 uur vanaf het erf van ’n Aanvang aan de Aanvangsweg 2 in Lettele. Deelname is gratis. Voor meer info bel 06-13695484.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.