spek de kas van je club bij c1000 winkels

De C1000-actie ‘Spek de kas van je club’ gaat maandag 18 mei van start bij beide vestigingen van Erik Kroeze in Raalte. Bij de actie, die tot 13 juni loopt, sparen tien lokale sportclubs hun wensen bij elkaar. Iedere vereniging krijgt haar eigen ‘piekenpijp’ in beide supermarkten. Klanten van C1000 krijgen bij iedere tien euro aan boodschappen een clubmunt cadeau, bestemd voor één van de pijpen. Aan het eind van de actie wordt onder de clubs een bedrag van 5.000 euro per winkel verdeeld, in verhouding naar het aantal gespaarde muntjes.

Om aan de actie te kunnen deelnemen hebben clubs zich een tijdje terug al opgegeven bij één van de C1000-winkels van Erik Kroeze in Raalte. In een stemronde is daarna door de klanten bepaald welke tien verenigingen uiteindelijk meedoen aan de actie. De keuze is gevallen op de volgende sportclubs: CRT Raalte, SV Heeten, Menvereniging het Aangespannen Paard Heeten, TC Mariënheem, SV Raalte, GIBO Groep Kwiek, Kwiek Badmintonclub, Salvora, gezamenlijke clubs Broekland en Rohda Raalte.

Voor de deelnemende clubs is deze financiële sponsoring een mooie opsteker. Zo vindt ook Piet Otsen van CRT Raalte: “We zijn met onze club al een tijd aan het sparen voor nieuw materiaal en met deze extra euro’s komt die wens een stuk dichterbij. Uiteraard gaan we er van alles aan doen om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun spaarmunten in onze pijp doen. Zo denken we er aan om bij de C1000 een controle op fietsen te gaan uitvoeren.”

Om de clubs te helpen zoveel mogelijk clubmunten te sparen, hebben ze posters en folders gekregen met hun eigen logo erop. In de actie ’Spek de kas van je club’ doen verspreid over heel Nederland meer dan honderd C1000-winkels mee die samen meer dan 1.100 verenigingen en clubs gaan sponsoren. In totaal is daar een bedrag van meer dan een half miljoen euro mee gemoeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.