Home / archiefcentraal / sharina van dort blijft handballen bij kwiek

sharina van dort blijft handballen bij kwiek

Sharina van Dort is ook volgend seizoen nog handbalster van eredivisionist GIBO Groep Kwiek. Dat meldt de Stentor zaterdag. De international stond in de belangstelling van binnen- en buitenlandse clubs, maar blijft in Raalte.

Van Dort hoopt volgend jaar haar studie af te ronden en overweegt daarna eventueel de overstap naar het buitenland. De Wijhese blijft komend seizoen ook spelen bij de Handbal Academie. Een mogelijk vertrek van sterspeelster Van Dort was de grote angst van Kwiek, dat toch al wordt geteisterd door een leegloop. Zeven speelsters maakten inmiddels al bekend dat ze niet langer in de Raalter hoofdmacht blijven spelen.

Het gaat om Karin Roescher, Rianne Booijink, Loes Koolhof, Josien Klarenbeek, Marlein van Santen, Hisayo Taniguchi en Lisette Kruiper. Daar tegenover staat tot dusver alleen de komst van Jessica Smit en keepster Jeanet Markvoort, beiden van Holten.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.