Home / archiefcentraal / sallanders zien borussia dortmund winnen

sallanders zien borussia dortmund winnen

Een kleine vijftig enthousiaste voetballiefhebbers uit Raalte en omgeving hebben zaterdag Borussia Dortmund met maar liefst 4-0 zien winnen van Karlsruher SC. Door deze zege doet BVB opeens weer mee om het kampioenschap in de Bundesliga.

De Sallanders vermaakten zich prima in het stadion. En de uitslag was natuurlijk perfect. Jelko Wieferink en Leon Jansen, de organisatoren van de bustrip naar Dortmund, hebben dan ook alweer aangegeven dat ze volgend jaar opnieuw een busreis organiseren naar een wedstrijd in de Bundesliga.

Lees ook

Mañana Mañana niet naar De Haere

WIJHE – Het had zo mooi kunnen zijn, maar het gaat niet door. Mañana Mañana …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.