Home / archiefcentraal / salland games op de salland natuur fair

salland games op de salland natuur fair

De Salland Natuur Fair introduceert iets nieuws; de Salland Games! Het nieuwe onderdeel moet een nieuwe dimensie geven aan de fair, die zondag 13 september voor de elfde keer wordt gehouden op landgoed Groot Zwaaftink in Heeten.

De insteek van de Salland Natuur Fair is ‘Maak kennis met wat natuur en milieu te bieden hebben’. Daar past het onderdeel de Salland Games, te vergelijken met de bekende Highland Games, prima bij. Op 13 september zullen verschillende teams, van zes personen, tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. De games bestaan uit drie onderdelen (survival, entertainment en krachtmeting), die nog weer onderverdeeld zijn in verschillende spelen. De samenstelling van de teams speelt geen rol, maar wel is het van belang dat de deelnemers minimaal 16 jaar zijn.

Natuurlijk zijn er naast de Salland Games ook weer diverse stands en demo’s op de fair. Ze laten je op allerlei manieren van de natuur genieten. Verder is er weer genoeg te doen voor kinderen. Zij kunnen dit jaar het ‘blotevoetenpad’ ontdekken en op een andere, spannende, manier in contact met de natuur. Ook zullen de IVN en de jagersvereniging dit jaar weer leuke doe-activiteiten opzetten. En zijn er twee podia waar bands op zullen treden. Kijk voor informatie op www.sallandnatuurfair.nl of bel: 06-25288458.

Lees ook

Vogelgriepmaatregelen rondom Heeten van de baan

DEN HAAG – Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de maatregelen omtrent de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.