Home / archiefcentraal / ruim 600 deelnemers bij 4daagse heino

ruim 600 deelnemers bij 4daagse heino

De jaarlijkse wandel4daagse in Heino is maandag onder prima omstandigheden van start gegaan. Mede door het stralende lenteweer verschenen er op de openingsavond ruim zeshonderd deelnemers bij het Dorpshuus in Heino.

Onder de wandelaars waren opvallend veel kinderen. En dan met name van de basisscholen uit Heino en omstreken. De route (zowel de vijf als de tien kilometer) ging maandag via landgoed Den Alerdinck. Diegenen die alsnog deel willen nemen aan de wandel4daagse, kunnen zich gewoon melden bij het Dorpshuus. Deelname kost 2 euro per avond.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.