ruil je bromfietscertificaat om voor rijbewijs

Kruiper Tweewielers en Tuinmachines in Raalte raadt alle bromfietsers met een bromfietscertificaat aan om hun certificaat zo snel mogelijk om te ruilen voor een rijbewijs. Dat kan nog tot en met eind september op het gemeentehuis. Na 1 oktober is het certificaat namelijk niet meer geldig en moeten de bromfietsers dus een examen afleggen om in het bezit te komen van het bromfietsrijbewijs.

Sinds 1 oktober 2006 is het bromfietscertificaat vervangen door een bromfietsrijbewijs. Iedereen die op een bromfiets wil rijden, en geen rijbewijs A (motor) of B (personenauto) heeft, moet in het bezit zijn van het rijbewijs AM, waarvoor je een theorie-examen moet afleggen. In de toekomst komt daar wellicht een praktijkexamen bij. Maar de overheid heeft besloten om het certificaat te vervangen door een rijbewijs. Wissel je oude certificaat dus tijdig in om problemen te voorkomen. Als je naar het gemeentehuis gaat, dien je je bromfietscertificaat, een pasfoto en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Kruiper is bovendien sinds kort officieel dealer van QWIC elektrische scooters. “Ook op scootergebied is elektrisch rijden een nieuwe trend”, zo laat Kruiper weten. “Voor nog geen 0,48 euro per 100 kilometer zoef je geluidloos en comfortabel door de omgeving. Geen uitlaatgassen of benzinedampen en dus perfect voor het milieu.” Daarnaast heeft Kruiper ook diverse andere merken in het assortiment opgenomen. Voor meer informatie zie staging2.qwic.nl of staging2.kruipertweewielers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.