Home / archiefcentraal / rondweg wesepe vanaf 15 juni in gebruik

rondweg wesepe vanaf 15 juni in gebruik

De rondweg om Wesepe is bijna klaar. Van maandag 8 juni 06.00 uur tot en met maandag 15 juni 06.00 uur wordt de N348 tussen Raalte en Deventer ter hoogte van Wesepe volledig afgesloten. Dan wordt de rondweg aangesloten. Omleidingsroutes voor doorgaand verkeer zijn weergegeven op borden. Vanaf 15 juni kun je over de nieuwe rondweg rijden.

Gedurende de afsluiting rijdt buslijn 165 Raalte-Deventer en Deventer-Raalte van Connexxion een aangepaste route. Busreizigers kunnen in Wesepe gedurende de afsluiting in- en uitstappen bij de nieuwe bushalte nabij de rotonde aan de Boxbergerweg. Vanwege de aangepaste route vervallen tussen Deventer en Wesepe de tussenliggende haltes. De bestaande bushaltes in Wesepe (Velsdijk, M. van Doorninckweg en Boxbergerweg) komen definitief te vervallen. Tevens vervallen tussen Deventer Station en Wesepe de tussenliggende haltes vanwege de aangepaste busroute. Vanaf 15 juni zal buslijn 165 over de nieuwe rondweg rijden en stoppen bij de bushaltes bij de nieuwe rotondes.

De doorgaande route voor gevaarlijke stoffen wordt ter plaatse van Wesepe onderbroken. Dit is met borden aangegeven. Voor gevaarlijke stoffen is geen omleiding. Kijk hier voor de meest actuele informatie.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.