Home / archiefcentraal / rohda raalte maakt zeer zekere indruk

rohda raalte maakt zeer zekere indruk

Het publiek, dat in kleine getale aanwezig was, zag dat Rohda van begin tot eind de bezoekers overklaste. Met veel druk naar voren werden de bezoekers van het kastje naar de muur gestuurd. Rohda wist het overwicht in de eerste helft al uit te drukken in de score. Met 2-0 op het scorebord smaakte de thee goed. Maar in de tweede helft verzuimde Rohda om een plek in de tweede ronde van de nacompetitie veilig te stellen, door de score niet verder uit te bouwen. Er werden zeker vijf opgelegde kansen gemist.

Lees ook

‘Onze Homeride gaat ook een groot dorpsfeest worden’

Luttenbergse vriendengroep fietst 500 kilometer voor Ronald McDonaldhuis LUTTENBERG – Hun zoon Cas (7) bracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.