rohda naar finale na gelijkspel op eigen veld

Rohda Raalte speelt op Tweede Pinksterdag de finale voor een plek in de hoofdklasse tegen SC Erica. De Raaltenaren bereikten die finale zondagmiddag door op eigen veld met 3-3 gelijk te spelen tegen hoofdklasser Germania, nadat er donderdag op Hemelvaartsdag al met 0-2 in Groesbeek was gewonnen.

De tweede wedstrijd tegen Germania op sportpark Tijenraan stond bol van de spanning en kende een boeiende beginfase. Al na negen minuten spelen, kwam Rohda op voorsprong door een treffer van Melvin Velthuis: 1-0. Maar nog geen minuut later lag de bal alweer in de andere goal. Uit de kluts was het uiteindelijk Patrick van Leeuwe die de bal het laatste zetje gaf en de spanning weer volledig terug bracht. De mannen van trainer Peter Reumer bleven ondertussen geconcentreerd spelen en dit resulteerde in de 16e minuut in de 2-1. Opnieuw was het Velthuis die scoorde.

De bezoekers, die een stuk strijdvaardiger waren dan in de eerste wedstrijd tegen Rohda, probeerden van alles, maar Rohda bleef in de eerste helft de gevaarlijkste ploeg. Toch sloeg bij Rohda de paniek kort na rust enigszins toe, nadat Dennis Hubers voor de gelijkmaker zorgde: 2-2. Germania leek er weer volledig in te geloven, maar aan die illusies maakte Rohda-spits Sander Kok twee minuten later alweer een einde: 3-2. In het restant van de tweede helft kreeg Rohda nog enorm veel kansen, maar het was uiteindelijk Dennis Hubers die de laatste treffer van de middag maakte: 3-3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.