Home / archiefcentraal / reus wint hr ketel bij energieshow elders

reus wint hr ketel bij energieshow elders

Het echtpaar Reus uit Raalte heeft de HR-ketel gewonnen, die Joop Elders afgelopen weekend als cadeau weg gaf aan één van de bezoekers van de tweedaagse Energieshow. Er kwamen zo’n 600 mensen op de show aan de Boeierstraat in Raalte af.

Bij de show was van alles te beleven. Er stonden werkende opstellingen: Van warmtepomp tot zonneboiler en PV panelen. De warmteshow van een houtgestookte kachel bleek een zeer grote publiekstrekker. En verder ruilden ruim 300 mensen een gloeilamp om voor een spaarlamp. “Met deze actie willen we mensen informeren over de besparingen die vrij simpel gerealiseerd kunnen worden”, aldus Frank Elders.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.