Home / archiefcentraal / reparatiedag van serpentijn beelden in olst

reparatiedag van serpentijn beelden in olst

Bezoekers van de tuinexpositie ‘Beelden uit Zimbabwe’ in Olst kunnen zaterdag 23 mei zelf een beschadigd beeld van serpentijn meenemen. Beeldhouwers uit Zimbabwe proberen de schade dan te herstellen en het beeld weer mooi te maken. Tijdens de expositie staan stenen sculpturen en kleurig keramiek in een grote natuurlijke tuin opgesteld. Juist de combinatie van beelden en een bloeiende voorjaarstuin maakt een bezoek zo de moeite waard. De tentoonstelling wordt op zondag 17 mei om 13.30 uur geopend.

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.