renovatie blekkerhoek naar volgende fase

In het kader van de facelift van de wijk Blekkerhoek, start de gemeente Raalte binnenkort met de werkzaamheden in het openbaar gebied. Het afkoppelen van het regenwater is daarin een cruciaal onderdeel. “Wij willen aan de start van deze werkzaamheden een officieel tintje geven”, aldus de gemeente.

Dit betekent dat op woensdag 6 mei de eerste bestaande woning in de Blekkerhoek symbolisch wordt afgekoppeld. Dit gebeurt aan het begin van de Haverstraat. Vervolgens bezichtigen genodigden een geïsoleerde woning in de Haverstraat, waarmee dit naïsolatieproject met een deelname van 90 procent succesvol is afgerond. In Dienstencentrum Swaenewoerd wordt het officiële gedeelte afgesloten met een kopje koffie en zullen enkele genodigden onthullende toespraken houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.