regiotapduo doet aangifte van smaad

Willie Oosterhuis en Ronald Nijboer, voormalig exploitanten van Go Planet in Enschede, doen in de loop van dinsdag aangifte van onder meer smaad en laster tegen de eigenaren Guus Brandriet en André van Leeuwen, meldt RTV Oost.

Brandriet en Van Leeuwen beschuldigden het Regiotapduo vorige week van fraude en dat zit Oosterhuis en Nijboer niet echt lekker. Dat wordt dus nog een ingewikkelde zaak daar in Enschede, want Brandriet en Van Leeuwen zullen dinsdag op hun beurt vier ton terugvorderen. Zo zouden Oosterhuis en Nijboer de oprichting van hun eigen zender ‘Onze TV’ hebben gefinancierd met geld van Go Planet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.