ralda blikt tevreden terug op franse trip

Dans- en muziekgroep Ralda is weliswaar alweer meer dan een week terug in Raalte, maar hierbij toch nog een kort verslag van de trip naar het Franse Saint-Leu-d’Esserent. Ralda was daar op uitnodiging van het stadsbestuur om op het plaatselijke festival de Nederlandse cultuur uit te dragen.

Bij aankomst in Saint-Leu-d’Esserent werden de dansers met champagne ontvangen en toegesproken door de burgemeester. Vervolgens kregen de groepsleden bij de wethouders en raadsleden een slaapplek. Gedurende het festival waren er heel veel leuke activiteiten, zoals dansen met publiek en gezellige Hollandse spelletjes. Daarnaast kon je legio Hollandse hapjes krijgen, maar de Ralda-leden deden zich vooral te goed aan de overheerlijke Franse gerechten.

Op zaterdag 9 mei verzorgde Ralda een groot optreden, waar bijna het hele stadje voor uitgelopen was. Ondanks de generale repetitie die niet veel goeds voorspelde, gaf Ralda een perfecte voorstelling weg, die met een uitbundig applaus werd beantwoord. Zelfs Iris Hoop, de artistiek leidster van Ralda, die normaal erg kritisch is, was deze keer vol lof. Ralda kijkt dan ook zeer tevreden terug op het korte Franse avontuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.