raalter ep als eerste met aed in assortiment

EP Jan Oosterwechel komt als eerste in Raalte met de HeartStart Home Defibrillator van Philips op de markt. Dat is een apparaat dat bij een hartstilstand door middel van elektrische schokken het hartritme van een slachtoffer weer op gang kan krijgen. Feit is dat de kans om een hartstilstand te overleven zeventig procent is met een AED (Automatische Externe Defibrillator) in de buurt.

Het team van het Raalter EP-filiaal heeft in samenwerking met de stichting Reanimatieopleiding Raalte een cursus reanimatie/AED gevolgd. Iedere koper van de HeartStart Home Defibrillator, vanaf zaterdag 2 mei in de winkel aan de Herenstraat 10, krijgt dezelfde cursus aangeboden. De stichting hoopt niet alleen particulieren, maar ook winkels en bedrijven enthousiast te krijgen voor de aanschaf van een AED. Voor vragen over de AED ben je zaterdag 2 mei van harte welkom bij EP Jan Oosterwechel, dan is er een demonstratiedag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.