punten voor sallandse raceteams in hengelo

De twee Sallandse raceteams, Serco Racing Team Lemelerveld en Racing Team Hageveld uit Luttenberg, hebben een prima weekeinde in het Gelderse Hengelo achter de rug. Onder prima racecondities en toeziend oog van zo’n 140-tal sponsoren en supporters behaalde Rik Lenters een achtste plek voor Serco. Ook met Jarco Grotenhuis van Team Hageveld ging het goed, hij werd dertiende en behaalde daarmee zijn eerste ONK-punten van het seizoen.

Op zondagochtend was het al vroeg gezellig druk in de Serco VIP-tent. Vele gasten hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de officiële sponsordag. Vanaf het terras hadden ze een prima uitzicht en zagen ze de coureur Lenters een prima start maken. Na de eerste ronde kwam hij op de achtste plek voorbij. Dit tempo kon hij goed volhouden totdat de race in de achtste ronde werd stilgelegd door een valpartij. Ook in de vijf ronden na de herstart wist de coureur van het Lemelerveldse team zijn positie te handhaven.

De vijfde wedstrijd in het ONK Dutch Superbikes verliep ook voor Jarco Grotenhuis naar wens. Zijn fans zagen hem zondag een goede start hebben, waarin hij drie man kon passeren en direct op de vijftiende plek terecht kwam. Dankzij een valpartij van Ferry van Rijn en Gert van den Bosch, niet de eerder genoemde valpartij, kon Jarco echter nog een aantal plekken opschuiven tot de dertiende positie. Daarmee waren de eerste drie punten voor het team een feit, en daar is men in Luttenberg erg blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.